EN VAGN FLERA RUM

När du skapar din vagn är det viktigt att tänka på hur livet i vagnen kommer se ut. Vilka ska få plats och hur kommer vagnen mest att användas. Är det viktigt att kunna bädda för fler nattgäster, kunna torka blöta skidkläder eller ha fullt utrustat kök med ugn, spis och micro. Och till sist, i vilken stil vill du inreda din vagn. Låt dig inspireras av våra olika lösningar!

Vardagsrum – Ett rum med plats för allt och alla

Det är i den här delen av husvagnen som vi umgås och är tillsammans. Det är matrum, TV-rum och vardagsrum i ett. Soffgruppen är utformad för att ge plats åt så många som möjligt och du sitter garanterat skönt på den extra tjocka sittdynan. Den kan även göras om till sovplats, och vips är det ett extra sovrum.

Kök – Välfungerande med gott om ytor

Det ska vara enkelt och inspirerande att laga mat på semestern. Ett välfungerande kök, med gott om ytor och förvaring är därför prioriterat i våra vagnar. Välj induktionshäll och gasolugn, så kan du laga mat på samma sätt som hemma.

Barnkammare – Ett eget litet näste att mysa i

Att resa med barn ska vara bekvämt. Under de senaste åren har vi därför utvecklat vårt utbud av barnvänliga vagnar. Våra barnkammarlösningar är placerade längst bak i vagnen och våningssängarna finns med tvådelat draperi, som ger barnen en egen koja att krypa in i.

Badrum – Bekvämt och välplanerat

Ett välplanerat badrum med gott om förvaring gör mycket för bekvämligheten. Alla våra duschhörn avgränsas med en smart vikvägg som tar minimalt med plats när den inte används och i våra större badrum kan du välja att ha en torkskåpsgarderob istället för dusch. Perfekt om du är en vintercampare som behöver kunna torka skidkläderna. För extra rymlighet finns badrum som går över hela vagnsbredden bak.

Sovrum – Sov gott och njut av semestern

I alla våra sängar ligger marknadens tjockaste madrasser och temperaturen kan regleras separat i sovdelen. Allt för att du ska sova så gott som möjligt. Även avskärmningar mot övriga rum finns integrerade. För att skapa mer utrymme i vagnen på dagen, kan du välja dubbelsäng med funktion divanläge vilket gör att den blir 16 cm kortare. Självklart kan du få den elstyrd. Förvaringsutrymme finns under sängen, som också kan lyftas upp för att underlätta vid städning. Väljer du enkelsängar kan du välja till lyxiga ”frukost-på-sängen-läge”.

Toalett – Kassett- eller förbränningstoalett

Kassettoalett ingår i grundutrustningen, men vill du slippa allt jobb med att tömma och rengöra tanken, kan du välja en gasoldriven förbränningstoalett som tillval. Den är enkel att hålla efter och är mer hygienisk. Innan toalettbesöket lägger du i en vattentät påse och sen sköter förbränningen sig själv. Det går åt ca 100 g gasol per förbränning. En veckas användning ger ungefär ett par deciliter med ren lukt- och bakteriefri aska, som du till och med kan gödsla blommorna med. För att tömma förbränningsskålen höjs hela toalettsitsen, så att du enkelt kan ta ut askan.

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka