Hjem » Om Polar » Nyheter

HUSVAGNSNYHETER 2019

I vår fabrik i Dorotea pågår ett ständigt utvecklingsarbete där vi tar fram nya innovativa lösningar och designar ny inredning. Årets nyheter både syns och känns och består både av ny interiör och smarta funktioner.

Nedan hittar du våra senaste nyheter:

Polar Connect

Kanske årets bekvämaste uppdatering. Ladda ner appen, så kan du fjärrstyra din vagn inom några minuter! Följ bara instruktionerna i appen och välj abonnemang. Kommunikationen med husvagnen sker huvudsakligen via ett inbyggt SIM-kort som aktiveras automatiskt när du skapat ditt konto i appen. Appen finns nedladdningsbar för både iOS och Android.

Kompressorkylskåp

Från och med 2019 kan du välja till kylskåp med kompressor istället för absorbtionsteknik. Det innebär att kylskåpet blir mer som därhemma. Kompressorn drivs med el, ger effektivare kyla och drar mindre energi. Absorbtionskylskåpen är dock fortfarande standard, drivs med gasol och är helt ljudlösa.

PAX-fläkt

Från och med 2019 sitter en äkta PAX-fläkt i varje Polarvagn med TR-planlösning. Svensktillverkad, driftsäker och tyst – som man vill att det ska vara i ett litet utrymme.

Fönsterhylla

Vi har utvecklat en ny, smart förvaringsyta – en fönsterhylla i vardagsrummet i alla vagnar. I Customized-versionen har hyllan dessutom en exklusiv, LED-upplyst Polar-logotyp.

Uppvärmt gråvattenavlopp

En unik standardutrustning i varje Polarvagn från 2019. Du kommer aldrig att behöva stå och knacka is från utloppet en kall, mörk vinterkväll. Det är bara att öppna kulventilen och släppa ut ditt gråvatten – enkelt och smidigt.

Unikt golvvärmesystem

Varje Polarvagn har ett skräddarsytt golvvärmesystem tillsammans med en separat cirkulationspump. Du styr golvvärmen enkelt via nya Polar Remote!

Ny smart klädsel

Lövstrand är vår nya textilklädsel för 2019. Ljus och välkomnande, ändå slitstark och skön att sitta på. Värmande på vintern och svalkande på sommaren – som bara riktigt bra textil kan vara.

Nya planlösningar

I år har vi flera nyheter, som vinkelköket i vår Jubileumsvagn och möjligheten till en bakre barnkammare. En annan nyhet är att du kan välja toalettens placering i vagnen till vänster (CTV) eller höger (CTH).

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka