Hem » Om Polar » Reservdelar & Garantier

RESERVDELAR & GARANTIER

TRYGGT ÄGANDE

Det var i början av Polars historia. En kund blev stående med sin husvagn och var i behov av service. Polars grundare, Bertil och Håkan, satte sig då på första bästa flygplan med rätt reservdel. Att ge bra service har alltså alltid varit en självklarhet. Tack vare att vi har all tillverkning här i Sverige är det enkelt att få kontakt med oss, vilket ger ett tryggt husvagnsägande.


ISO 9001:2008 betyder att produktion, säljprocess och eftermarknad är kvalitetssäkrat enligt ISO-standard – helt i linje med våra tankar om kvalitet, som vi haft ända sedan starten 1964.

Reservdelar

Våra vagnar är kända för att ha en lång livslängd och att hela 80% av alla polarvagnar som tillverkats, fortfarande rullar på vägarna är ett tydligt bevis. Vi har därför ett stort reservdelslager som vi håller i minst tio år. Våra äldsta reservdelar är just nu från 1977.

GARANTIER

Som ägare till en ny Polar har du alltid 2 års nyvagnsgaranti och 7 års täthetsgaranti. För att garantierna ska vara giltiga krävs årlig täthetskontroll av din vagn.

Husvagnar med garanti

80% AV ALLA POLARVAGNAR SOM TILLVERKATS SEDAN STARTEN 1964, RULLAR FORTFARANDE PÅ VÄGARNA”

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka