Hjem » Om Polar » Teknik

TOUCHSCREEN OCH APP
GÖR VAGNEN LÄTT ATT STYRA

Inne i din vagn finns en touchscreen som bekvämt styr olika funktioner: belysning, panna, golvvärme, varningsljus, vattenpump etc. Här kan du även se batteristatus och nivåerna av färsk- och gråvatten. De flesta av de här funktionerna kan du även utföra bekvämt på avstånd via din mobil och vår nya app som du kan läsa om här intill. Tillsammans bildar touchscreenen och appen Polar Connect.

POLAR CONNECT
ÅRETS BEKVÄMA NYHET

Tänk om du kunde starta värmen från liftkön? Eller kolla vagnens batteri hemifrån? Det kan du med nya, bekväma Polar Connect. Den är vårt uppdaterade system för att koppla ihop dig med din husvagn. Genom att ladda hem och starta appen Polar Connect skapar du på bara några minuter ett konto för att komma igång med fjärrstyrning av vagnen. Följ bara instruktionerna i appen och välj abonnemang. I appen kan du exempelvis styra värmen, kylskåpet och belysningen. Du kan också kolla status på vagnen, se om den flyttas och slå på larmet. Kommunikationen med husvagnen sker huvudsakligen via ett inbyggt SIM-kort som aktiveras automatiskt när du skapar ditt konto i appen. Du kan ladda ner appen till Polar Connect för både iOS och Android.

appstore1

För dig med en äldre polarvagn
(Äldre än 2019)

Även du med en äldre vagn kan kommunicera med vagnen via Mobile Multi Control. Nedan har samlat anslutningsinstruktioner för våra äldre vagnar.

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka